Kesätyöpaikat 2021

Kesätyö 2021 - Pelle P Shop myyjä


Haluatko työskennellä kauniissa kesäisessä järviympäristössä, mukavien asiakkaiden ja huipputuotteiden parissa?

Etsimme tiimiimme toimintamme kannalta tärkeimpiä työntekijöitä eli kesäkaupan myyjiä Korpilahden Satamassa sijaitsevaan shoppiimme.

 

Jokainen myyjä vaikuttaa yrityksemme menestykseen sekä asiakkaidemme käsitykseen tuotteistamme ja toiminnastamme. Olet kasvomme asiakkaille ja ykköstehtäväsi on palvella asiakkaita ja myydä.

 

Työskentelet itsenäisesti päivän aikana ja vastaat shopista. Asiakkaiden palvelun ja myynnin lisäksi työtehtäviisi kuuluvat shopin siistinä pitäminen, tuotteiden hinnoittelu, varaston täydentäminen ja myyntien raportointi päivän päätteeksi.

 

Poppis Clothing Oy vastaa kaikista Suomen Pelle P Shopeista, joita on ollut Suomessa jo vuodesta 2008. Pelle P on laadukas ruotsalainen lifestyle brändi vapaa-aikaan ja urheiluun. Vapaa-ajan mallisto koostuu klassisen selkeistä ja toimivista vaatteista. Teknisemmästä mallistosta löytyy vaatteita vaativampaankin veneilyyn, golfiin sekä kaikkeen ulkoiluun ja reippaaseen menoon.

 

Työt alkavat kesäkuun alussa ja jatkuvat elokuun alkuun asti. Pelle P Shop on avoinna kesäkuun alusta lähtien viikonloppuisin ja juhannuksesta elokuun alkuun joka päivä, myös viikonloppuisin. Työaikasi on shopin aukioloaika alkaen 10–12 ja loppuen klo 16–20, riippuen viikonpäivästä.

Palkkaus on TES mukainen ja maksamme peruspalkkasi lisäksi bonusta hyvistä myynneistä. Viikoittainen työaikasi on sovittavissa. Shoppiin valitaan vähintään kaksi työntekijää. Shopin työntekijöiden kesken sovitellaan työviikot ja loma-ajat.

 

Toivomme sinulta:

  • Iloista asiakaspalveluasennetta – olet kasvomme asiakkaille.
  • Reipasta otetta shopin monipuolisiin ylläpitotehtäviin, jotka voivat välillä olla fyysisiäkin.
  • Kykyä toimia kiireessäkin hymyssä suin.
  • Huolellisuutta ja oman työn organisointikykyä.


Katsomme eduksi:

  • Aikaisemman työkokemuksen asiakaspalvelutehtävistä.


Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuutta vaikuttaa päiväsi ohjelmaan ja työaikoihisi.
  • Kattavan perehdytyksen tuotteisiin ja kaikkiin työtehtäviisi
  • Tiimimme tuen kaikissa tilanteissa.

 

Laitathan vapaamuotoisen hakemuksesi meille mahdollisimman pian osoitteeseen heidi@activeagency.fi. Kirjoita viestin otsikkoon ” Hakemus kesätyö- Korpilahti”. Liitä hakemukseesi CV.

 

Kerro hakemuksessasi, miksi haluaisit tulla juuri meille töihin. Meitä kiinnostaa kuulla millainen olet työntekijänä ja mitkä ovat vahvuutesi. Kerro hakemuksessasi myös minkä ajan olisit valmis työskentelemään; aloitus, lopetus, mahdolliset ajat, jolloin et ole käytettävissä.  

Haastattelut ja valinnat tehdään maaliskuun loppuun mennessä tai sopivien tekijöiden löydyttyä. Työhaastattelut toteutetaan terveys- ja turvallisuusasiat huomioon ottaen.